Price2Spy

Herald Insights susține și reprezintă brandul Price2Spy al firmei WEBCentric d.o.o. din Belgrad, Serbia. Vecinii noștri.

Price2Spy este un puternic instrument de Competitive Intelligence. Totul este legal și discret. "Spy" doar asigură impactul comercial, în fapt este vorba de monitorizarea unor pagini de internet din surse publice.

Orice firmă, din orice țară, indiferent de domeniul de activitate, volumul afacerii și numărul angajaților poate folosi Price2Spy pentru a cunoaște prețurile practicate pentru produse similare, nu numai în România ci și în toată lumea. Sunt multe site-uri de specialitate care îndrumă cumpărătorul român spre produsul dorit și spre prețul cel mai mic. Price2Spy este destinat mediului de afaceri Price2Spy se adresează managerilor și analiștilor. Furnizează analize, trenduri, atenționări și statistici pentru a cunoște mai bine piața, prețurile concurenței și a fi în măsură să iei decizii pe baza unor informații suplimentare, la esență și oportune. Poate fi un instrument de control al acționarilor unei firme sau al asociaților profesionale.

Site-ul Price2Spy îți prezintă toate detaliile pentru a fi convins și tu că este Simplu și Eficient pentru Tine. Prețurile concurenței sunt monitorizate 24/24 ore și 7/7 zile.

Dacă alegi să îl folosești chiar și numai o lună vei primi gratuit încă o una pentru a adapta cât mai bine acest instrument online cerințelor tale.

Dacă intenționezi să folosești Price2Spy mai mult de 3 - 6 luni contactează mai întâi Herald Insights pentru o evaluare a cerințelor tale și pentru a obține în baza unui contract tripartit reduceri substanțiale față de prețurile afișate pe site-ul Price2Spy. Numai prin Herald Insights
.